21-11-11

Superhotel in Parijs

Net gelogeerd in een van de allermooiste hotels in Parijs, ik ga er zeker nog eens terug!

16:33 Gepost door sigmund44 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-05-10

Weekendje aan de Belgische Kust: op hotel in Blankenberge

 

Weekendje op hotel in Blankenberge

fotostadblankenberge

Als er één badplaats is die iedereen weet te verleiden, dan is het ongetwijfeld Blankenberge! Geen enkele andere badplaats lokt zo veel volk, of het nu dagjestoeristen betreft of mensen die een weekend of langer in een hotel in Blankenberge spenderen, het aantal mensen die Blankenberge aandoen blijft seizoen na seizoen stijgen! Wie verblijft er nu niet graag in een badplaats vol energie, een boeiende omgeving voor jonge gezinnen met kinderen die zich niet graag vervelen? Dan moet je zeker eens een verblijf in een hotel in Blankenberge op je lijstje zetten! Naast een bijna oneindige reeks van ontspanningsmogelijkheden biedt Blankenberge ontzettend veel kansen voor winkelfans, fijnproevers en liefhebbers van modern amusement.

Een weekend of ganse vakantie in een hotel Blankenberge is echt een uitstekende garantie voor een bijzonder divers, fascinerend en rustgevend verblijf aan de kust! Verblijven in een van de hotels in Blankenberge staat dan ook gelijk aan verblijven in een badplaats met een bijzonder grote toeristische gezelligheid. Vooral de vele smalle straatjes en de boulevard blijken hierbij bijzonder in trek. Aan het einde van de enige zeepier die België rijk is, ligt het Aquarama, waar je een uitgebreide verzameling schelpen, vissen, mineralen en fossielen kunt gaan bewonderen, of zelfs afdalen tot 30 meter onder de zeespiegel om daar de flora en fauna in de Noordzee te aanschouwen... Ikzelf trek bijna iedere zomer richting ons vast Blankenberge hotel en telkens weer blijf ik verrast worden door de uitstraling van deze uniek mooie badstad!!

De Belgische Kust

Op vakantie gaan naar een van de vaak excellente hotels in Blankenberge is altijd fijn, maar geef mij eerlijk gezegd toch maar een weekendje Knokke, een veel properdere stad, niet zo volks ook, met meer en mooiere natuur en plekjes waar je nog echt kunt verdwalen.

Zonet erg interessant nieuws te horen gekregen: ik heb een reisje gewonnen met een tombola, ik mag zelf een luxe hotel kust uitkiezen, een paar hotels doen zo acties en ik ben een van de weinige gelukkigen die van deze hotelspecials kon genieten. Het wordt dus ditmaal geen reisje (zoals zo vaak) naar een van de budgetvriendelijke, goedkope hotels kust maar een op en top luxueus verblijf van 3 nachten in een hotel La Panne! Joepie, ik kan echt niet wachten om te gaan, hopelijk valt het weer wat mee...

Tip: na je verblijf in Blankenberge is het een keer een aangename afwisseling om een stad te bezoeken, niet? Bijvoorbeeld een weekendje in een van hotels Londen overnachten, ik zou het iedereen aanbevelen!

 

09-07-09

Fantastische paar dagen in een hotel in Aarlen!

Zonet terug van een erg verrassend want superleuk weekendje in een hotel in Aarlen, helemaal in het uiterste zuidpuntje van ons land. De stad telt ruim 26.000 inwoners en is daarmee de kleinste Belgische provinciehoofdstad. Met Tongeren en Doornik wordt Aarlen tevens algemeen gezien als de oudste stad van België. Tijdens mijn kort verblijf in dat hotel in Aarlen centrum kwam ik heel veel te weten over de geschiedenis van de streek. In het gebied rond Aarlen, ook wel het Arelerland genoemd is de volkstaal van oudsher het Luxemburgs, dat ook in het aangrenzende Groothertogdom Luxemburg wordt gesproken. Het Luxemburgs werd zo'n 20 jaar geleden eindelijk als regionale taal erkend. Zo werden door het gemeentebestuur van Aarlen de afgelopen jaren veel straatnamen tweetalig of eentalig Luxemburgs gemaakt.

De receptioniste in mijn Hotel Arlon sprak een aardig mondje Frans maar je hoorde dat ze eigenlijk veel liever haar eigen taal sprak, best wel grappig! Wie overnacht in een goedkoop hotel Aarlen overnacht tegelijkertijd aan het oeroude kruispunt van de Romaanse en Germaanse (Frankische) cultuur, in een gebied met een erg waardevolle historische-culturele traditie. Heel wat beurzen, markten, winkelcentra en een goed uitgebouwde hotelstructuur garanderen de bezoeker van een intrigerende kennismaking met de streek rond Aarlen, een zalig rustpunt in het zuidpuntje van België! De fascinerende geschiedenis en cultuur van de stad, de eindeloos uitgestrekte natuurgebieden en onvergetelijk mooie vergezichten, zullen iedereen die in een hotel in Aarlen wenst te logeren, van bij het begin charmeren! Aarlen ligt op je te wachten om ontdekt te worden!

De beste hotels in Aarlen bleken in de buurt te liggen van de meest interessante bezienswaardigheden en zijn een uitstekende garantie voor een uiterst gezellig verblijf in het uiterste zuidpuntje van België!-, bijna aan het kruispunt van drie landen. In mijn geval ging mijn verblijf in dat hotel Aarlen over een vakantie met de hele familie maar ook op jezelf kun je je eens een paar dagen gastronomisch en/of cultureel laten verwennen, of je eens helemaal sportief laten gaan? De Aarlen hotels zullen echt al je wensen vervullen!

04-06-09

Van Blankenberge naar een hotel in Amsterdam

 

amsterdam5

Ik ben net terug van een fantastisch weekend in een Amsterdam hotel. Een stedentrip in Amsterdam is slechts een korte vlucht weg. Er is een groot aanbod van hotels Amsterdam om uit te kiezen, van luxe hotels in Amsterdam Centrum, tot meer budgetvriendelijke hotels in Amsterdam. Mijn citytrip naar Amsterdam werd mooi gekleurd door de talloze rustige waterwegen, met bomen omzoomde grachten en puntgevels. Amsterdam telt meer bezienswaardigheden op loopafstand dan enige andere stad in de wereld, waardoor het een ideale stad is om als bestemming te kiezen. Elk jaar kiezen vele duizenden mensen ervoor om te verblijven in een hotel in Amsterdam centrum.

Van zodra u eens in de stad hebt gelogeerd zult u dit zeker volledig begrijpen. Tijdens mijn verblijf in een goedkoop hotel in Amsterdam wou ik eens alle opgebouwde stress van de laatste maanden doen vergeten. Het verkennen van het Amsterdamse nachtleven stond dus zeker op mijn lijst. Er is het Rembrandtsplein met haar bruisende bars, en natuurlijk het immer pittige Leidseplein. Mijn hotel in Amsterdam lag dicht bij deze levendige centra, zodat ik geen auto of taxi moest nemen om te geraken waar ik wilde zijn. Voor diegenen die het niet weten, ik heb vroeger vier jaar lang in Amsterdam gewoond maar ik was er de laatste 5 jaar geen enkele keer terug geweest.

 

amsterdam6

Dat weekendje in een hotel in Amsterdam was dus een enorm blij weerzien met de stad waar ik zo van hou. In veel opzichten is de stad nog steeds mijn tweede thuis. Niet te geloven hoeveel goede herinneringen me overspoelden tijdens mijn tijd in dat Hotel Amsterdam. Cultuur, natuur, gastronomie, architectuur, musea, enz... Alles is in Amsterdam in overvloed aanwezig, ik kon me er dan ook gewoon onmogelijk vervelen! Er blijken nogal wat hôtels à Amsterdam te zijn, dat wist ik toen ik er woonde echt niet, dus je kunt geluk hebben maar evengoed pech. Ik kon van geluk spreken, mijn hotel in Amsterdam was bijzonder aangenaam en een echte voltreffer.

Wie graag een van de luxury hotels in Amsterdam uitkiest zal veel geld moeten neertellen, ik hou het liever bij de meer budgetvriendelijke hotels Amsterdam centrum, niet uit gierigheid maar gewoon om dat ik mijn geld liever aan andere zaken in de stad uitgeef. Zo bezocht ik op één dag bijna alle grote platenzaken in de stad, was jaren geleden dat ik nog eens zo relaxed was!

08-05-09

Genieten in een hotel in Antwerpen

 

antwerpen2

Slapen voor een weekendje of langer in een hôtel Anvers staat gelijk aan overnachten in een enorm divers winkelparadijs zonder weerga, een galerij van beschermde monumenten en stadsgezichten, een film-, concert- en theaterstad, een gastvrije en multiculturele metropool en een stad van kindvriendelijke familieattracties en hotels.

Antwerpen is echt een heerlijke stad om in te verblijven... Of je nu liefhebber bent van historisch-culturele pracht of meer een aanhanger van hedendaagse cultuur: het rijke scala aan hotels Antwerpen laat niemand dorst lijden! De machtige architectuur, een sublieme mix van oud en nieuw de vele hippe en tegelijkertijd zeer betaalbare winkels, jazzy clubs, lekkere restaurants en gezellige cafés en bars, al wat aantrekkelijk is aan Antwerpen ligt altijd binnen handbereik, in welk goedkoop of budgetvriendelijk hotel Antwerpen je ook verblijft!

Een grote havenstad, dé Rubensstad, een van 's werelds belangrijkste centra voor diamant, stad van modemakers en eveneens een sprankelende Bourgondische stad. Verblijven in een hotel Antwerpen, of het nu een van de luxe hotels in Antwerpen of eerder een budgetvriendelijk, goedkoop hotel in Antwerpen is, het is gegarandeerd feest! Het aanbod aan aan hotels Antwerpen is bijzonder uitgebreid: je vindt erg gemakkelijk een Antwerp hotel dat al je dromen vervult. Een weekendje weg in een hotel Antwerpen is dan ook een van de beste garanties op een onvergetelijk citytrip dichtbij huis!

Van alle Vlaamse steden steekt Antwerpen immers duidelijk met kop en schouders boven de anderen uit, de Scheldestad is gewoon de meest levendige stad in Vlaanderen, de stad bij uitstek 'waar het allemaal gebeurt'. De beste hotels Antwerpen liggen op wandelafstand van de allerbeste plekjes, zoals de Groenplaats, de Meir, de Keyserlei, de Kammenstraat, enz. Vorige zomer verbleef ik in het Hotel Rubenshof, een erg gezellig en charmant hôtel à Anvers gelegen langs een van die beroemde boulevards. Echt subliem!

 

Weekendje in een hotel in Aarlen

aarlen3

Zonet terug van een erg verrassend want superleuk weekendje in een hotel in Aarlen, helemaal in het uiterste zuidpuntje van ons land. De stad telt ruim 26.000 inwoners en is daarmee de kleinste Belgische provinciehoofdstad. Met Tongeren en Doornik wordt Aarlen tevens algemeen gezien als de oudste stad van België. Tijdens mijn kort verblijf in dat hotel in Aarlen kwam ik heel veel te weten over de geschiedenis van de streek. In het gebied rond Aarlen, ook wel het Arelerland genoemd is de volkstaal van oudsher het Luxemburgs, dat ook in het aangrenzende Groothertogdom Luxemburg wordt gesproken. Het Luxemburgs werd zo'n 20 jaar geleden eindelijk als regionale taal erkend. Zo werden door het gemeentebestuur van Aarlen de afgelopen jaren veel straatnamen tweetalig of eentalig Luxemburgs gemaakt.

De receptioniste in mijn Hotel Arlon sprak een aardig mondje Frans maar je hoorde dat ze eigenlijk veel liever haar eigen taal sprak, best wel grappig! Wie overnacht in een hotel Aarlen overnacht tegelijkertijd aan het oeroude kruispunt van de Romaanse en Germaanse (Frankische) cultuur, in een gebied met een erg waardevolle historische-culturele traditie. Heel wat beurzen, markten, winkelcentra en een goed uitgebouwde hotelstructuur garanderen de bezoeker van een intrigerende kennismaking met de streek rond Aarlen, een zalig rustpunt in het zuidpuntje van België! De fascinerende geschiedenis en cultuur van de stad, de eindeloos uitgestrekte natuurgebieden en onvergetelijk mooie vergezichten, zullen iedereen die in een hotel in Aarlen wenst te logeren, van bij het begin charmeren! Aarlen ligt op je te wachten om ontdekt te worden!

De beste hotels in Aarlen bleken in de buurt te liggen van de meest interessante bezienswaardigheden en zijn een uitstekende garantie voor een uiterst gezellig verblijf in het uiterste zuidpuntje van België!-, bijna aan het kruispunt van drie landen. In mijn geval ging mijn verblijf in dat hotel Aarlen over een vakantie met de hele familie maar ook op jezelf kun je je eens een paar dagen gastronomisch en/of cultureel laten verwennen, of je eens helemaal sportief laten gaan? De hotels Aarlen zullen echt al je wensen vervullen!

25-02-09

Hotel Azaert

 

Blankenberge_Hotel Aazaert

Het 4 sterren Hotel Azaert ligt in een rustige omgeving vlakbij het winkelcentrum en op slechts 100 m van het strand en het casino. Gasten in dit hotel in Blankenberge kunnen gratis gebruik maken van het binnenzwembad, de fitnessruimte, het zonneterras met veranda, gezellige lounges, een bar en een restaurant. s' Avonds, na een dag vol ontdekkingen in Blankenberge, kunt u in dit Blankenberge hotel heerlijk genieten van de traditionele keuken tijdens een viergangendiner in het restaurant. Een van de zaligste hotels in Blankenberge en een absolute aanrader!

13:27 Gepost door sigmund44 in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: hotel, hotels, blankenberge, hotel azaert |  Facebook |